2012-04-25

As we evolve.

Jag läser ju en hel del bloggar, och vet vad jag gillar. Det viktigaste - förutom intressanta inlägg- är för mig ett fint språk. Det är fruktansvärt frustrerande att läsa när det är felstavat, särskrivet och taskig meningsuppbyggnad. Jag blir trött i både ögonen och huvudet av att läsa en sådan text.

Förhoppningsvis är det inget speciellt stort problem i min blogg. Jag skulle dock vilja få lite åsikter kring hur min blogg skulle kunna bli bättre. Jag har förstått att bilder är bra, och att jag gärna får skriva mer om positiva saker i mitt liv. Jag har funderat på att skriva lite texter om bl a genus, jämställdhet och politik - är det något ni är intresserade av? Snälla ni som läser, tipsa gärna!

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Jag är lite lika när det gäller språket i en blogg. Jag brukar inte använd förkortningar som "iaf" eller "isf" osv. när jag skriver i min blogg. Har säkert gjort de nån gång men oftast kommer jag på mig själv att sudda ut förkortningar och skriva det korrekt :)

    Jag gilalr bloggar med mycket bilder och tips och trixs, att man tipsar om hur man kan göra saker, allt från inredning till bakning och mat :)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar din blogg precis som den är Sandra, haha! :) Men OM jag måste välja något så är det precis som du skrev; Bilder. Sedan politik och jämnställdhet lät bra med! Keep up the good work! :)

    SvaraRadera