2012-09-14

All at once

Om det inte framgick av mitt förra inlägg; jag lägger inte skulden på er. Ansvaret är mitt. Jag ger er betydelse nog för att kunna såra, jag ger er makten att kunna göra det. Jag kanske inte väljer att ta illa upp, men mitt synsätt påverkar absolut mina känslor. Så jag klandrar er inte egentligen.

Jag kommer fortsätta min "isolation" ett tag till, jag ska försöka koncentrera mig på studierna istället. Jag känner bara att jag kommit till en punkt där jag måste välja. Det låter dramatiskt, men mitt liv är dramatiskt för mig. Hädanefter vill jag spela huvudrollen. Jag vill inte gömma mig, låta andra inklusive mig själv nedvärdera mig. Så jag tänker stänga in mig, komma överens med mina motstridiga känslor och tankar.

Så jag hoppas ni kan ha överseende med mig. Jag måste göra det här, för mig och min eget sinnes ros skull. Jag är i en brytningsperiod och jag hoppas att saker blir bättre sedan. Vissa människor måste kanske försvinna ur mitt liv, eller så måste åtminstone relationen förändras. Jag vill ha jämlika relationer.

Som alltid är jag glad för er som reach out och tröstar mig och peppar mig. Om mitt gensvar är dåligt får ni ursäkta, jag uppskattar er och det ni gör. Jag lovar, jag kommer prata när jag vet vad jag känner.

2 kommentarer:

  1. Du vet va vi sa igår!! Gör de du måste, å ja finns här alltid!! <3

    SvaraRadera