2012-03-13

Rumour has it.

I brist på inspiration så tänkte jag skriva om fem saker ni inte visste om mig. Det är nämligen så att flera av mina vänner som bloggar, håller på med detta nu. Vissa kanske vet, är ju som halvsvårt när man inte vet vilka som läser bloggen, hehe!

1. Jag har varit riktigt himlastormande kär två gånger, både gångerna slutade med ett krossat hjärta för min del. Båda dessa erfarenheter har lett till att jag lätt blir förälskad/förtjust i folk, men det kan gå över lika fort. Det känns lite som en skyddsmekanism för att inte bli så himla ledsen och sårad. Det är lite som när man var liten och var kär i kändisar, det är skönt med något ouppnåeligt ibland för då slipper man det bittra och tunga i ett avslag eller uppbrott. Jag är för tillfället lite småkär faktiskt!

2. Jag är väldigt, väldigt blyg. Jag är även väldigt frispråkig vilket lett till att många anser mig vara totalt oblyg, framåt och drivande. Paradoxalt nog så stämmer båda.

3. När jag var yngre skämdes jag över min skostorlek (41-42) då jag tyckte det var extremt okvinnligt. Detta ledde till att jag ofta köpte för små skor och fick ont i fötterna som följd. Det känns så löjligt när jag tänker på det nu, men det var blodigt allvar då.

4. Jag har en förmåga att bli väldigt/ eller låta väldigt dramatisk, när jag druckit och blir ledsen. Jag skickar ofta sms till de som jag i min enfald tror kan trösta mig. Jag har även en tendens till att överdriva mina känslor till dessa stackars människor i dessa situationer, vilket brukar leda till en hel del ångest dagen efter.

5. En av mina största rädslor är att bli en gammal bitter, intolerant och inskränkt människa. Jag har försökt att leva efter mottot " Jag ångrar hellre det jag gjort, än det jag inte gjort" vilket lett till jävligt mycket roliga, galna upplevelser! Vissa bra, vissa mindre bra men man kan alltid skratta åt de "dåliga" efter ett tag. För jag tror att ju mer jag ser, upplever, diskuterar, studerar och gör - desto mer kunskap har jag. Kunskap är makt!


Jag bjuder på en bild från tågresan hem från Strasbourg. Jag och Emelie gjorde allt som man inte ska göra som turist - och fan vad kul vi hade!

2 kommentarer:

  1. Åh, haha! Strasbourg! Minns du vad klassen hade blivit oroliga?:D Undrar vart tusan det där diskot låg egentligen? Härliga minnen att tänka tillbaka till:) Snart måste vi resa igen min vän<3

    SvaraRadera
  2. Åh, det var helt galet! Vi skulle nog aldrig kunna hitta dit, fy vad nervösa vi var under bilturen! Ja, det skulle vara superkul att fara på en galen resa igen! :) Kram<3

    SvaraRadera