2013-09-22

Push play

Ibland kan jag känna att det är svårt att leva i nuet.  En del fastnar i det förflutna medan andra jagar framtiden. Ibland sätter jag villkor för mina drömmar. Vissa är rimliga medan andra not so much.. Jag drömmer exempelvis om en ny bil. Jag vill gärna ha en relativt ny dieselbil med ett bra ljudsystem vilket gör att jag hamnar i en rätt hög prisklass. Villkoret här är att jag får en tillsvidareanställning, sparar en del och lånar till resten. Helt rimligt villkor.

En annan dröm, eller kanske målsättning, är att förändra min garderob efter den stil jag vill ha. Villkoret jag satt upp är att jag först ska gå ner i vikt och bli snygg. Så jävla orimligt villkor! Jag kanske aldrig blir smal eller snygg nog. Så för någon dag sedan tog jag och beställde kläder som jag tidigare ansett endast passar smala människor. Det snyggaste en människa kan bära är ett gott självförtroende. Kläder är en rätt ytlig sak egentligen men det kan påverka mycket. Så nu tänker jag vara snygg som fan, tills dess att jag inser att jag är det. Hejarop är välkommet, hehe.

Jag har andra drömmar som jag satt absurda villkor till, men nu är det slut med det. Jag vill leva i nuet, inte vänta på att livet ska börja och sedan inse att livet gått mig förbi. Jag är på rätt ort, jag är på rätt jobb, jag har rätt människor i mitt liv. Nu är det bara några få saker till som ska falla på plats.

Jag är en stor anhängare av att drömma stort. Ibland kommer verkligheten och slår ner dig, men du kanske kommit en god bit på vägen? Det viktigaste när det gäller drömmar är att man måste jobba för dem. Ingen annan kommer att dyka upp som anden i flaskan och ordna allt åt dig.1 kommentar: